JEG HJÆLPER DIG LIGE, IK?

SIKKE NOGET LORT!

mjaxmy0yytmxnmq2zdgxowe4mgfm

Inspirationen til dette indlæg kom i Fields… på deres toilet. Jeg trængte til Pernille tid, bare mig og mine tanker. Så jeg besluttede at køre en tur i Fields, skulle alligevel købe en gave til en børnefødselsdag, vi skal til i weekenden. Jeg tullede lidt rundt derude og besluttede at sætte mig og drikke en stor kaffe, når jeg var færdig. Pludselig skulle jeg bare på wc, ikke den slags, hvor du lige går videre, klemmer ballerne sammen og gør det, når du kommer hjem. Nej, det skulle være nu, med mindre der skulle erklæres undtagelsestilstand i Fields. Jeg kommer ud på toilettet, puha alle døre åbne, så ingen andre derude, det er egentlig meget rart, når man kan mærke en begyndende eksplosion i rektum. Jeg er klar og lige i det, kan jeg høre skridt. Tror I så ikke den person går ind på toilettet LIGE VED SIDEN AF. Jeg kan mærke koldsveden, for jeg ved det her ikke vil være rart for andre at overvære. Uden at komme med flere personlige detaljer (end jeg allerede har gjort) så kan jeg sige så meget, at efter min Afrika tur er min mave aldrig vendt tilbage til danske tilstande. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor. Men når jeg har det sådan der, så er jeg i bogstaveligste forstand nødt til at finde en nødudgang. Personen ved siden af mig tager sig god tid, den eneste afstand imellem os er det nymodens tonede glas. Det er smart, men man kan høre alt. Jeg hoster lidt og trækker i toilettet for at dæmpe noget af den Jerusalems ødelæggelse, der foregår. Jeg må simpelthen give slip og vente på, at jeg kan høre personen har vasket fingre og er GÅET…. meget langt væk. Vi skal bare ikke mødes ude ved håndvaskene, det er simpelthen en akavathed, jeg ikke byder mig selv. Mens jeg sidder der, så kom jeg til at tænke på alle de uskrevne regler, vi har i DK (ikke at gå ind på et toilet ved siden af nogen, når hele rækken er fri, burde være en af dem.) Der burde simpelthen være regler for den slags.

Men her kommer de (u)skrevne regler, jeg har observeret der er, eller burde være og ikke burde være;

Når man træder ind i en elevator, så stiller man sig aldrig frontet mod andre, men derimod med ryggen til hinanden, og du skal helst ikke snakke sammen, det kan godt blive en smule underligt

På en rulletrappe, STÅR du til højre og GÅR til venstre, hvis du gerne vil hjem levende

Gå aldrig ind på toilettet lige ved siden af, når andre er ledige

Hvis de åbner en kasse mere, så er det fandme de mennesker, der har stået i kø i den åbnede kasse, der rykker over til næste, fuldstændig efter køkulturen. Simpelt!

Hvis du træder mig i hælen, så er du ganske enkelt for tæt på mig

Hvis jeg kan lugte din spegepølsemadsånde, så er du også for tæt på

I DK synes danskerne, at det er meget underligt, hvis du sætter dig ved siden af os i toget eller bussen, hvis der er ledige sæder, hvor der ikke sidder nogen

Det er farligt at give komplimenter, men det føles rigtig rart at både få og give

Jeg ved aldrig, hvad jeg skal sige til komplimenter, ”jamen i lige måde, god jul”

Gå ikke på toilettet og lav nr. 2, når en af det modsatte køn er på samme matrikel

Når du møder nogen første gang, kan det være lidt svært at vide, om du skal give en knuser eller en håndrysten. Normalt er det en håndrysten og en knuser, når du går hjem

Du skal helst hilse på alle til en sammenkomst med en håndrysten og dit navn, også selvom der er kommet 120, så kom altid som en af de første, det er bare nemmest

Snak om vejret eller hvad laver du til daglig, når du sidder ved siden af et nyt menneske

Nogen kan godt blive bange, hvis du smiler til dem, når ikke du kender dem. Nej, jeg flirter ikke med dig kørelærer Kurt, jeg er bare venlig fra naturens side (oftest)

Lad vær at spil musik højt på din telefon i offentligheden. Nej, det er ikke street

Sodavanden i biffen skal ned i holderen til din højre. Ret udfordrende, når jeg er venstrehåndet og alt foregår på min venstre side

Nogen lader dig selv putte den ”adskiller” på kassebåndet andre gør det for dig, og folk kan godt blive overraskede og smile sødt, når du gør det

Hvis din vogn kører op i mine hæle, så er du ganske simpelt godt gammeldags irriterende

Lad vær at stå og prut offentlige steder, vil du ikke godt? Nej, du kunne ikke lige sive den ud, uden den lugtede

Ja, det kan ske at nogen laver en meget hård opbremsning, når du ligger helt oppe i røven af dem

Kør altid haren ihjel, undvig aldrig

Spørg altid om du kan hjælpe med noget, når du er inviteret på mad

Hav altid en værtindedusk eller noget dit barn har lavet til billedkunst med, når du er inviteret ud

Lad vær at gå på wc lige efter, når nogen har været derude mere end 5 min, ik?

Lad vær at tage parkeringspladsen lige ved siden af mig og parkér helt tæt på min dør, når der er 500000 andre pladser

Bliv enig med din sidemand (den fremmede af dem) i biffen om, hvem der bruger armlænet

Lad vær at læs med i min sms, når vi sidder ved siden af hinanden i flyet

Når du ser en, der læser den samme bog, som du har læst, så må I have noget tilfælles

Hav altid en ekstra rulle toiletpapir stående i rækkevidde, det er bare lidt akavet, at skulle åbne døren og kalde på dig

Når man er IKEA, så skal man altså ikke have udsolgt af hverken hotdogs eller softice, det er sgu da en del af turen. Kom jo ikke kun efter stuebirken og ryatæppet, vel?

Jeg er rigtig sød, du må gerne sidde ved siden af mig, selvom der er andre ledige pladser, du må gerne læse med i min sms og spørge til den bog, jeg læser og samtidig smile til mig, men hvis du lugter af spegepølsemad og hører musik på din telefon UDEN høretelefoner, og parkerer din bil alt for tæt på min, eller træder mig i hælene, så kan vi altså ikke snakke sammen. Beklager!

Jeg er meget apropos ved at læse en bog, der hedder ”Get your shit together” om at stoppe med at bekymre sig, få redskaber til at tage den negative tankegang væk, men lige nu burde jeg sådan helt enkelt bare lære, at få mit shit together. For den oplevelse i Fields håber jeg ikke, jeg skal opleve igen. Jeg fik dog min dejlige kaffe, mens jeg fik observeret lidt mennesker, og dermed fået lidt mere inspiration til næste blogindlæg. Mange mennesker burde læse den bog af forskellige årsager, mig selv inklusiv. Anbefaling hermed givet videre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HJÆLPER DIG LIGE, IK?