HVAD GIVER DIG LYST?

JEG HJÆLPER DIG LIGE, IK?

20840506_10155413401261469_1494320994_n-1

Sidder du derude, og har en lille smule kuk i kasketten over, at du endnu ikke har fundet Mr. Grey, den eneste ene eller hvad du nu rigtig gerne vil, vil du så ikke godt love mig at stoppe op og lige huske den frihed, der følger med singlelivet. Du er din egen, helt din egen og det hele kan vende på en dag, og det er ikke for sjov. Jeg kan godt have galoperende stress over, at næsten alle mine veninder nu har barn nr. 2, men det skal nok også komme til mig. Jeg har bare haft travlt med en lang uddannelse og et forhold, som så alligevel ikke viste sig at være det. Det skulle vi bare have indset mange år før, sådan er det. Jeg lever en dag ad gangen, stressen gavner ingen, jeg nyder friheden, spontaniteten, tosomheden og være tante for en masse dejlige unger, som kan passe mine børn, når tid er. For den tid kommer også til mig, jeg skulle bare lige opleve livet fra en anden side først. Så husk at lige meget, hvor du er i dit liv, er dét det rigtige for dig. Du er ikke underlig, sær eller anderledes bare fordi, du i en alder af 20, 30 eller 40 endnu ikke har fundet din sjæleven. Tag på date, spring ud i det, dans, drik, send frække SMS’ er og græd over dig selv og andre.

Jeg er rigtig glad for, der hvor jeg er nu, men efter 7 års forhold trængte jeg til at føle mig fuldstændig uafhængig af nogen. Jeg ville være fri, flirte, græde, grine, være fuld på en mandag og faktisk bare være mig, det tog mig 2 år, før jeg var klar til to tandbørster i tandkrusset.
Jeg var egentlig skide heldig, at da jeg blev single, var Tinder datingens svar på Just Eat. Jeg sagde til mig selv, at dating ”det er ikke mig” og Tinder var i hvert fald slet ikke stedet, jeg skulle møde en kæreste. Jeg downloadede en netflixspischipsisofaensøndag appen Tinder. Jeg var skuffet over min kæreste igennem 7 år virkede til fint at være kommet videre, selvfølgelig skulle han også det, for det skulle ikke være os, men jeg havde ikke forståelse for, at hans følelser var klar til at skulle noget andet. Hans bearbejdelse var helt anderledes end min. Der var ingen fremtid for os, og det er jeg helt bevidst om, når jeg lige tager bakspejlet frem.

Jeg downloadede altså Tinder og swipede mellem at tage hawaiipizzaen til højre eller venstre, sådan følte jeg det faktisk. Det er jo et kødmarked uden lige og så overfladisk at jeg næsten ikke kunne kigge mig selv i spejlet, men jeg fandt sgu også hurtigt ud af, at det var et selvtillidsboost, når matchene tikkede ind. Og det var egentlig også et meget hyggeligt tidsfordriv, som at begynde at lave kryds og bolle med sidemanden på dugen til Olgas 70 års, i selskabslokalet fra nogenlunde samme årstal som Olgas første fødselsdag. Jeg elskede og hadede Tinder, jeg slettede ofte appen, for jeg skulle ”aldrig bruge det lort mere.” Efter et par uger (dage/timer) downloadede jeg igen lortet, og fik de resterende singleveninder til at gøre det samme, for noget godt, kunne jeg da fortælle. I starten var jeg virkelig en pussy på alle tænkelige planer, jeg ville måske egentlig gerne have bekræftelsen, men var ikke klar til at tage steppet ud af min comfortzone og måske møde en mand, der ikke ville se mig igen. Jeg havde mange og lange samtaler med mænd, hvor nogle kun forblev pennevenner, og faktisk næsten dem alle komplimenterede mine formuleringsevner og min utrolig sjove måde at være på (skrive på.) Det betød, jeg havde 2 dejlige Just Eat år, med alt, hvad der hører til. Derfor her en lille Tinder – guide;

Det er helt normalt at blive grebet af panikangst på første date

Vin er en god icebreaker

”Vi kan se en film”, betyder stadig ikke, at I kommer til at se film

Forvent aflysninger på dagen

Køge er langt væk, når det meste hotstuff befinder sig i hovedstadsområdet

Din netbank er fyldt med optankninger på www.rejsekort.dk

Det er meget ubehageligt at sidde i toget på vej hjem, når andre er på vej på arbejde

Pak altid din tandbørste

Snak aldrig om dine tidligere Tinder dates, der er bare noget yderst ucharmerende over det

I ejer ikke hinanden efter første date

Han er sødere end du troede

Han er dummere end du troede

Der er noget lidt akavet ved at spise sammen med et menneske, man ikke kender

Hav altid en flugtplan

Se altid efter nødudgange

De ser også andre

Du finder måske også andre pige/mandehår i sengen

Tinder dates kan ende ud i rigtig gode venskaber

Giv altid (for det meste) folk en chance for en ekstra date

Kan man få noget i mod rødmen?

Fortæl altid en eller 2 personer, hvor du er, hvis du skal på date med en seriemorder

Du kan mødes dine dates på clubben, flere på samme tid

Se efter om dine dates kender hinanden

Tjek dem altid efter på Facebook, nogen er gift og i forhold

Hav en backup plan, når du flygter midt om natten

Det er okay at blive afvist

At de søde ord ikke altid kun er til dig

De kan have børn

Du kan være nødt til at lyve

Sig altid du skal passe en kat dagen efter.. meget meget tidligt om morgenen

Det er godt at være uden arbejde i perioden

Du sover ikke altid 8 timer om natten

De søde ord er til dig… noget af tiden

Tinder er et callcenter

Du kan møde en kæreste

Du kan komme på masser af dates med den samme

Virker han ikke interesseret, er han det som regel ikke

Du kan blive unmatchet igen

Du kan blive positivt overrasket

Du kan tage på flere dates på en dag

Kast dig ud i det

Det er skide hamrende sjovt.

2

 • Hej

  Tusind tak for dit indlæg, du ramte virkelig hovedet på sømmet for mit vedkommede. Jeg kan virkelig relatere til det du skriver, med frustrationene over ikke at have fundet “the one” og egentlig ikke have lysten til begynde at date igen efter et længere tids forhold, som sluttede for snart 1 år siden. Jeg bliver så glad og fortrøstningsfuld når jeg læser, at jeg ikke er den eneste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nille

   Kære Jane,
   Hvor det bare glæder mig at høre. Det er lige præcis, hvad jeg gerne vil med min blog.
   Alt godt fra mig, hvad end livet byder dig! Alt er rigtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD GIVER DIG LYST?